Carolina Hurricanesin suomalaistulokas Sebastian Aho iski joukkueensa 3-3-tasoituksen yön ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

Carolina voitti runkosarjan viimeisen ottelunsa lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 4-3.

Aho tasoitti kamppailun vain hieman yli viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua upealla suoraan syötöstä lähteneellä laukauksellaan. Maali oli loistavan tulokaskauden pelanneen Aholle kauden 24:s.

Aho varmisti osumallaan NHL:n tulokkaiden maalipörssin kolmannen paikan.

49 tehopistettä tällä kaudella tehnyt Kärppien kasvatti nousi myös tulokkaiden pistepörssin viidenneksi ohi Calgary Flamesin Matthew Tkachukin.

Ahosta tuli myös kaikkien aikojen neljänneksi eniten maaleja tulokaskaudellaan tehnyt suomalaispelaaja. Enemmän osumia ovat pystyneet tekemään vain Jari Kurri (32), Patrik Laine (36) ja Teemu Selänne (76).