Chicago Blackhawksin kanadalaiset tähtipelaajat Brent Seabrook ja Jonathan Toews ilmoittivat jäävänsä pois toukokuussa alkavista MM-kisoista, Chicago Tribunen toimittaja Chris Kuc kirjoittaa Twitter-tilillään.

Chicagon kausi päättyi nöyryyttävään pettymykseen, kun Nashville Predators tiputti suoraan neljässä pelissä yhtenä ennakkosuosikkina pudotuspeleihin lähteneen Blackhawks-ryhmän.

Kanadan World Cup -joukkueen varakapteeni Toews teki NHL:n runkosarjassa 72 ottelussa 21 maalia ja 37 syöttöpistettä. Pudotuspeleissä tähtihyökkääjä Toews iski tehot 1+1.

32-vuotias puolustaja Seabrook teki NHL:n runkosarjassa 79 ottelussa 3 maalia ja 36 syöttöpistettä. Miehelle ei kertynyt tehopisteitä neljässä pudotuspelikamppailussa.

Kanadan maajoukkue koki jo aikaisemmin tänään kovan menetyksen. Voit lukea uutisen aiheesta klikkaamalla tästä.

Chicagon tähtihyökkääjä Patrick Kane ilmoitti Kucin haastattelussa, että hän ei tiedä vielä varmuudella saapuuko hän edustamaan USA:ta MM-kisoihin. Kane päättää asian päivän tai kahden sisällä.

Pelkkiä negatiivisia uutisia Blackhawks-leiristä ei tullut, koska joukkueen maalivahti Corey Crawford kertoo, että Kanadan maajoukkue ole ollut häneen vielä yhteydessä, mutta hän on valmis harkitsemaan pelaamista MM-kisoissa, Kuc kertoo Twitter-tilillään.

Chris Kuc

@ChrisKuc
Jonathan Toews won't play for Team Canada in World Championship.

#Blackhawks