Metallurg Magnitogorsk jahtasi tärkeää voittoa SKA Pietaria vastaan KHL:n finaalisarjan neljännessä ottelussa, kun SKA johti ennen perjantain ottelua voitoin 2-1.

Tilanne näytti Magnitogorskin kannalta kahden erän jälkeen valoisalta, kun suomalaishyökkääjä Oskar Osala laukoi keskushyökkääjä Tommi Santalan syötöstä vierasjoukkueen 2-1 johtoon ottelun toisen erän lopussa.

Osalan pudotuspelien viides maali upposi helpohkosti SKA:n maalivahdille Mikko Koskiselle etukulmasta.

40 kertaa jo kahdessa ensimmäisessä erässä laukonut SKA osoitti kuitenkin jälleen vahvuutensa ja nousi kolmannessa erässä kahden maalin avulla 3-2 voittoon.

Voittomaalin laukoi puolustajaDinar Khafizullin ylivoimalla. Näin ollen SKA on enää voiton päässä himoitsemastaan KHL:n mestaruudesta. Seuraava finaaliottelu pelataan sunnuntaina.