Edmonton Oilers kärsi murskaavan 0-7-tappion San Jose Sharksille NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen neljännessä osaottelussa.

Oilers sortui ottelussa typerään jäähyilyyn, joista kotijoukkue Sharks rankaisi armotta neljä kertaa.

Sharks sai vaisusti esiintyneiden tähtipelaajiensa Logan Couturen, Joe Pavelskin ja Patrick Marleaun maalitilit auki murskavoitossa. Myös tähtipuolustaja Brent Burns sai pistetilinsä auki kolmella syöttöpisteellään.

Edmontonin tähtivahti Cam Talbot torjui kahdessa edellisessä kohtaamisessa nollapelin, mutta tänään 29-vuotias kanadalaisvahti ajettiin maalin suulta nöyryyttävästi jo toisessa erässä Sharksien viidennen maalin jälkeen.

– Sarja on vielä 2-2 ja olemme hyvässä tilanteessa. Me saimme yhden vierasvoiton ja sitä lähdimme hakemaan. Nyt vain pyyhitään tämä. Me olimme surkeita tänään. Tämä ei ole meidän joukkueemme, meidän pelimme. Tämä tapahtuu vain kerran, Edmonton-kapteeni Connor McDavid sanoi ottelun jälkeen Edmontonin Twitter-tilin mukaan.

Oilersin nuori tähtihyökkääjä Leon Draisaitl turhautui toisessa erässä ja sortui törkeään sikailuun. Katso video täältä.

San Jose tasoitti pudotuspelisarjan 2-2:een. Seuraava ottelu pelataan Edmontonissa.