NHL:n nuoret yhdysvaltalaistähdet Toronto Maple Leafsin Auston Matthews ja Columbus Blue Jacketsin Zach Werenski pelasivat tällä viikolla uransa ensimmäiset NHL:n pudotuspeliottelut.

Hyvät ystävykset ovat pitäneet tiiviisti yhtä kauden aikana, pelaten vapaa-ajallaan videopelejä yhdessä. Kaksikko keskustelee kaikesta jääkiekon ja muun elämän väliltä pelatessaan Call of Duty -peliä netissä.

– Pelaan Xboxia Matthewsin kanssa paljon. Me olemme pelanneet muutaman tunnin yhdessä ja keskustelleet pudotuspelisarjasta ja muista asioista, Werenski kertoo ESPN:lle.

NHL:n vuoden tulokaspalkinnosta taisteleva 19-vuotias Werenski ei pidä kiekkotaituri Matthewsiä erityisen hyvänä Call of Duty -videopelissä.

– Se on julmaa. Hän on niin huono, Werenski tylyttää kaveriaan.

Yhdysvaltojen kivenkova 97-ikäluokka on erityisen tiivis. Werenski on seurannut Matthewsin pelien ohella erityisesti Calgary Flamesin tulokashyökkääjä Matthew Tkachukin pelejä.

-Hän on tuskaa kentällä, mutta hän on hyvä tyyppi. Kuulet mitä muut ihmiset puhuvat hänestä, mutta jos tunnet hänet, tiedät, että hän on hyvä kaveri. Hän on mukavin kaveri. Hän on täällä vain tekemässä työtään, Werenski puolustelee ystäväänsä.