Minnesota Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau on luonnollisesti pettynyt mies. Runkosarjassa Wildin hyvään lentoon saanut Boudreau ei löytänyt keinoja päihittää St. Louis Bluesia, joka lähetti Minnesotan lomille voitoin 4-1.

– Jokainen joukkue pystyy voittamaan, mutta yleensä paras joukkue lopulta todella voittaa. He eivät olleet parempi joukkue, mutta he voittivat neljä peliä, Boudreau totesi Yahoo Sportsin mukaan.

Boudreau tunnetaan valmentajana, jonka joukkue pärjää runkosarjassa, mutta hyytyy pudotuspeleissä. Boudreaun ensimmäisellä kaudella joukkueessa Minnesotan ongelma pudotuspeleissä oli ennen kaikkea maalinteko. Joukkue oli runkosarjassa yksi tehokkaimmista joukkueista, mutta St. Louisia vastaan Wild sai aikaan vain 1,60 osumaa ottelua kohti.

Wild hallitsi monia otteluista, laukoi vastustajaansa enemmän ja piti kiekkoa enemmän. Boudreau ei ollut kovin tyytyväinen, kun häneltä kysyttiin asiasta.

– Oikeasti? Me lauoimme keskimäärin 40 kutia maalia kohti. Veskari oli ilmiselvästi melko hyvä, Boudreau vastasi.

St. Louisin maalilla Jake Allen pysäytti 152 laukausta 157 Wild-vedosta.

Blues hyödynsi paremmin omat paikkansa, ja eteni jatkoon jo viidessä ottelussa, joten selityksille ei pitäisi olla sijaa.

– En tiedä onko shokki oikea sana. Pettynyt on parempi, Boudreau totesi.