Toronto Maple Leafs yllätti kaikki kiekkofanit tällä kaudella yltämällä NHL:n pudotuspeleihin, minkä jälkeen se pystyi vielä haastamaan playoff-peleissä runkosarjan voittajan Washington Capitalsin.

Capitals oli kuitenkin tällä kertaa parempi voitoin 4-2. Suomalaishyökkääjä Leo Komarov avasi tuntemuksiaan medialle kauden päätyttyä.

– Pelasimme hyvin verrattuna viime kauteen. Nyt meidän täytyy tehdä paljon töitä kesällä ja olla vielä parempia ensi kaudella, Komarov sanoo Toronto Maple Leafsin videohaastattelussa.

Joukkueen menestymisen mahdollisti monien nuorten pelaajien esiinmarssi, mikä lämmitti kokenutta voimahyökkääjää.

– Nuoret tulivat hyvin sisään ja koko joukkue auttoi toisiaan. Oli hauskaa olla mukana ja kuten sanoin, tämä oli hyvä vuosi meille.

Tippuminen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella harmitti Komarovia, mutta hän näkee valoa Maple Leafsin tulevaisuudessa.

– Haluat voittaa, joten totta kai nyt tuntuu vähän pahalta, koska olimme niin lähellä. Silti, kun menemme eteenpäin asiat alkavat tuntumaan hyvältä, sillä mielestäni pelasimme hyvää lätkää pudotuspeleissä. Washington oli hyvä ja ansaitsivat jatkopaikan, mutta me voimme olla ylpeitä itsestämme.