Miami Herald -lehden lähteiden mukaan Florida Panthersin nykyinen päävalmentaja-GM Tom Rowe ei jatka valmentajan tehtävissään enää ensi kaudella.

Rowe vaihtoi GM:n tehtävät päävalmentajan rooliin marraskuussa, kun Floridan aikaisempi päävalmentaja Gerard Gallant erotettiin työtehtävistään. Seuran presidentti Dave Tallonista tehtiin GM Rowen päävalmentajaksi siirtymisen jälkeen.

Rowen tuleva työtehtävä ei ole vielä tiedossa, mutta hänen uskotaan jatkavan joukkueen johtoryhmässä. Rowella on kolme vuotta jäljellä sopimusta Panthersin kanssa.

Ilman suomalaistähteään Aleksander Barkovia pelannut Florida hävisi tiistain vastaisena yönä pelatun ottelun Montreal Canadiensille 1-4-lukemin. Barkov on koko loppukauden sivussa loukkaantumisen takia.

– Tämä on bisnestä. Kun tulin tänne, tiesin, että jos pelit eivät mene hyvin minä otan vastaan ne ikävimmät seuraukset, kommentoi Rowe Miami Herald -lehdelle.

Floridan fanit osoittivat mieltään ennen ottelua näyttävällä tavalla, kun taivaalle oli hankittu lentokone lennettämään viiriä missä toivottiin Rowelle potkuja. Voit lukea artikkelin aiheesta klikkaamalla tästä.

Ottelun aikana Panthers-fanit olivat myös osoittaneet mieltään huutamalla Rowelle potkuja.

– Minä kestän kyllä huutelut. Fanit maksavat ison rahan siitä, että pääsevät näkemään meidän pelaavan ja se on heidän etuoikeus kertoa mielipiteensä. Minulla ei ole ongelmaa asian suhteen, Rowe kertoo.