St. Louis Bluesin hyökkääjä Jori Lehterä onnistui ohittamaan Nashville Predatorsin tulikuuman Pekka Rinteen Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä pelatussa pudotuspeliottelussa.

Nashville johti kamppailua 2-1 kolmannessa erässä, mutta Bluesin suomalaishyökkääjä Lehterä onnistui tasoittamaan ottelun vain hieman yli 12 minuuttia ennen varsinaista peliaikaa.

Lehterän maali oli todellinen pudotuspeliosuma. 29-vuotias helsinkiläinen kaapi irtokiekon maalin edustalta ja ohitti huimassa vireessä olevan Rinteen.

Maali oli Lehterän ensimmäinen tämän kauden pudotuspeleissä.

Bluesin venäläistähti Vladimir Tarasenko ampui kamppailun 3-2-voittomaalin kolmannessa erässä ajassa 16:09.

Tappio oli Rinteelle pudotuspelien ensimmäinen kuuteen otteluun. Suomalaisvahti torjui ottelussa vain 17 kertaa.

Ottelusarja on tasan 1-1.