Tampereen Ilves tiedotti perjantaina, että seuran vahvuuteen liittyy ensi kaudeksi viisi uutta pelaajaa.

Uudet nimet ovat Mikael Kuronen, Valtteri Viljanen, Arttu Ruotsalainen, Julius Valtonen ja Juhani Tamminen.

– Uudet pelaajamme ovat kauttaaltaan sellaisia, jotka haluavat tulla Ilvekseen kehittymään ja ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Mikael Kuronen on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin, ja Valtteri Viljanen tuo puolustukseemme rohkeaa kiekollista pelaamista, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi.

Kuronen on Ilves-kasvatti, joka on edelliset kolme kautta edustanut SaiPaa. 25-vuotias hyökkääjä viimeisteli kuluneella kaudella 12 maalia runkosarjassa.

Vasta 23-vuotias kiekollinen porilaislähtöinen puolustaja Viljanen teki viime kaudella läpimurtonsa SM-liigassa viimeistelemällä 20 tehopistettä. Rightin puolustajan pisteet laskivat tällä kaudella, mutta Ilveksessä luotetaan hänen potentiaaliinsa.

Vasta 19-vuotias hyökkääjä Arttu Ruotsalainen on puolestaan tuttu nuorten maajoukkueesta. Läpimurto miesten peleihin on tekemättä, kun tällä kaudella Ässissä syntyi liigapeleissä tehot 1+0 34 otteluun.

Uusina hyökkääjinä Ilvekseen liittyvät myös HPK:ssa pelannut 21-vuotias Julius Valtonen sekä viime kaudella Mestiksen RoKia ja HIFK:ta edustanut 28-vuotias Juhani Tamminen, joka teki kuluneella kaudella Mestiksessä 48 ottelussa pisteet 15+28=43.

Lisäksi Ilves tiedotti, että omat kasvatit Topias Haapanen ja Joona Ikonen solmivat kolmevuotiset jatkosopimukset. Nuoret hyökkääjät juhlivat kaksoisvoittoa Nuorten SM-liigan pistepörssissä tällä kaudella.