San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Logan Couture sai maaliskuun 25. päivänä pelatussa ottelussa joukkuetoverinsa Brent Burnsin lämärin suoraan naamaansa. (Katso video tapauksesta.)

Couturen ylähuuli murtui nenään asti ja hän menetti lähes kaikki etuhampaansa kovassa tärskyssä.

28-vuotias kanadalaishyökkääjä kuntoutui takaisin pudotuspeleihin, mutta Sharks tippui ulos ensimmäisellä kierroksella Edmonton Oilersille.

Couturen suuhun oli laitettu ketjuja ja muoviosa pitämään purukalustoa kasassa. Hän joutui pelaamaan kasvot peittävän visiirin kanssa.

– Se oli syy miksi minulla oli häkki heti alusta asti, että saisin naamani paranemaan hieman enemmän. Ne eivät ole kivoja, Couture valittelee Mercury News -lehdelle.

Couture joutui olemaan peräti kuusi viikkoa sivussa ylähuuleen tulleen murtuman takia.

– Se on vieläkin todella herkkä, kun siihen koskee. Toinen kohta on alahampaani. Ne ovat kaikki rikki. Kolme hammasta työntyi taaksepäin ja murtui yhdessä. Ne eivät kuitenkaan ole niin kivuliaita, kuin ylempänä oleva vamma, Couture kertoo.

Pudotuspeleissä kuudessa ottelussa kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen tehnyt Couture on kärsinyt loukkaantumisen takia univaikeuksista ja syöminen on hankaloitunut huomattavasti.

– Se ei ole miellyttävää. Tämä ei ole mukava tila olla.

Couture aikoo hommata hammasimplantit ja korjata hampaansa seuraavan muutaman viikon aikana.

– Toivon, että tämä vie vain muutaman viikon. Tästä tulee muutama reissu, että saan erilaisen asiat hoidettua. Toivon, että tämä ei vie aivan liikaa aikaa, Couture sanailee.

Jos alla oleva Twitter-linkki ei toimi voit katsoa kuvan Couturen härskistä loukkaantumisesta klikkaamalla tästä.

NBC Sports Hockey

@NBCSportsHockey
Logan Couture posted this picture of his face on Instagram. #StanleyCup