Kaksi ehkä suurinta ennakkosuosikkia Stanley Cupiin kohtaavat NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella, kun Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals iskevät yhteen.

Historian valossa Pittsburghilla on etu puolellaan sarjaan lähtiessä, kuten aiemmin kerroimme.

Viimeksi viime kaudella Penguins raivasi Capitalsin tieltään matkalla Stanley Cupiin.

– Olemme pelanneet kahdesti heitä vastaan pudotuspeleissä ilman menestystä. Hävisimme kuudennessa ja seitsemännessä ottelussa. Täytyy vain mennä eteenpäin. Ei tarvitse olla peloissaan, Aleksandr Ovetshkin sanoi NBC Sportsille.

– Sitä tietää pelaavansa Stanley Cup -mestaria vastaan ja että he ovat hyvä joukkue, mutta niin olemme mekin. Tämä taistelu on käytävä, jos haluamme saavuttaa menestystä.

Samalla vastakkain ovat jälleen Sidney Crosby ja Ovetshkin.

Pohjois-Amerikassa luonnollisesti revitellään jälleen kaksikon kohtaamisella. Ovetshkin ja Crosby ovat olleet kova kiistakumppanipari heti tulokaskaudestaan 2005-06 asti.

– Kunnioitamme toisiamme. Meidän välisemme taistelu on upea. Uskon, että nautimme siitä molemmat, te (toimittajat) nautitte siitä, fanit nauttivat siitä. Tällä hetkellä kyse ei kuitenkaan ole minusta tai hänestä, vaan ”Capsista” ja Penguinsista, venäläistähti tiivisti.