Nashville Predatorsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa nähtiin todellinen ylilyönti, kun San Josen rouhijahyökkääjä Michael Haley antoi sikamaisen nyrkki-iskun Nashvillen ruotsalaishyökkääjä Calle Järnkrokin naamaan.

Järnkrok antoi kovan taklauksen Haleyyn ja siitä kimpaantuneena San Jose -hyökkääjä ampaisi saman tien ruotsalaisen kimppuun ja laittoi kovalla moukarilla Järnkrokin naaman verille.

Haleylle annettiin tilanteesta harvinainen ottelurangaistus, joka tarkoittaa sitä, että hän on pelikiellossa niin pitkään kunnes NHL:n komissaari tekee päätöksen rangaistuksen suhteen.

Järnkrokille annettiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus laitataklauksesta.

– Haley antoi ”iskun vyön alle”. Se oli säälimätöntä, kommentoi Fox Sports Nashvillen tv-lähetyksen selostaja.

– Se on hänen iltansa loppu. Et voi tehdä noin, jatkaa lähetyksen kommentaattori.

San Josen päävalmentaja Peter DeBoer otti tilanteeseen kantaa ottelun jälkeen. 2-7-tappion kärsineen valmentajan järjettömistä puheista voi päätellä hänen turhautumisen.

– Kun ajat jotakuta selkään tällaisessä pelissä, ansaitset iskun suuhun, jyrähtää DeBoer Nashvillen paikallistoimittajan Jim Diamondin mukaan.

Nashvillen onneksi Järnkrok ei loukkaantunut tilanteessa.

– Tuntuu ihan hyvältä. Näin hänen tulevan. Siellä oli muutama muukin kaveri tulossa myös. En oikein tiennyt mitä tehdä. Hän sai kunnon iskun minuun, kertoo Järnkrok ottelun jälkeen Tennessean-lehdelle.

Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette ei ollut mielissään ottelun jälkeen.

– Se on ruma teko. Tämä ei ole villi länsi. Calle taklasi häntä. Me saimme jäähyn. Jos me olisimme aloittaneet sen, olisimme olleet pulassa. Toivottavasti tätä katsotaan vielä NHL:n toimesta, kommentoi Laviolette.