Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Markus Granlund viimeisteli yön NHL-kierroksella osuman ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Granlundin toisessa erässä iskemä Canucksin toinen osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, kun Ducks taipui lukemin 2-1.

Suomalaishyökkääjän maali syntyi hiukan ennen ottelun puoliväliä, kun yli 20 minuuttia jääaikaa ottelussa kerännyt Granlund riisti vastustajalta kiekon omalla siniviivalla ja painoi vastahyökkäykseen.

Canucks pääsi iskemään vastaan peräti kolmella yhtä vastaan. Granlund päätti kuitenkin viimeistellä itse ja laukoi kiekon nöyryyttävästi Ducksin kakkosveskari Jonathan Bernierin jalkovälistä sisään.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.

Y - Vancouver Canucks

@Canucks
Granlund was thinking shot alllllll the way.

– (Anaheim-valmentaja) Randy Carlyle katselee ruudulta, että miten tuo meni sisään. Se upposi suoraan längeistä, Sportsnetin kommentaattori kuvaili ottelun aikana.

Bernierin kausi on ollut ailahteleva, eikä Toronto Maple Leafsista kesällä tullut vahti ole tarjonnut ykkösvahti John Gibsonille tämän tarvitsemaa tukea.

Granlund taas pelaa hyvää kautta. 63 ottelussa suomalainen on nakuttanut tehot 16+11=27.