Carolina Hurricanesin päävalmentaja Bill Peters läksytti viikonloppuna joukkueen maalivahti Eddie Läckiä oikein olan takaa. Lue uutinen Läckin saamista haukuista täältä.

Läck ilmeisesti otti kritiikista onkeensa, sillä kun ruotsalaisvahti pääsi jälleen tositoimiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, pelasi Läck loistavasti.

Ruotsalaisvahti pysäytti 24 laukausta, eikä päästänyt sisään kuin yhden torjuessaan Hurricanesin 2-1-voittoon Arizona Coyotesista.

Mukaan mahtui myös yksi varsinainen paraatipelastus, kun Läck torjui Coyotes-kapteeni Shane Doanin yrityksen aivan maalin edestä. Katso tilanne yllä olevalta videolta.

– Meillä oli loistava keskustelu hänen kanssaan vähän kaikesta. Kunnioitan hänen peliään ja häntä pelaajana. Hän oli hyvä, Peters myönsi The News & Observerille ottelun jälkeen.

– Tiedän, että Tampa-ottelusta on ollut paljon keskustelua, mutta kahdessa ottelussa ennen sitä tunsin, että pelasin kaksi kauden parasta peliäni. Minulla on niin paljon positiivisia ihmisiä ympärilläni. Sain niin paljon puheluita ja tekstiviestejä edellisen parin päivän aikana ja pysyin positiiviseena, Läck ssnoi.