Columbus Blue Jacketsin päävalmentajaa John Tortorellaa ei tunneta NHL-piireissä varsinaisesti positiivisuuden perikuvana, mutta temperamenttinen valmentaja paljasti näin runkosarjan loppupuolella myös kannustavaa puoltaan.

Vastoin kaikkia odotuksia Blue Jackets on aivan itäisen konferenssin kärkipaikoilla ja matkalla seurahistorian kolmannen kerran pudotuspeleihin.

– Olen todella innoissani jätkien puolesta, heidän pitäisi olla ylpeitä itsestään, Tortorella hehkutti Columbus Dispatchille.

– He ovat tehneet loistavaa työtä tähän asti!

Blue Jackets on edelleen jopa kisassa runkosarjan ykkösjoukkueen President’s Trophysta, sillä joukkue on tällä hetkellä tasapisteissä Washington Capitalsin kanssa.

– Yksi hienoimpia asioita, joita he ovat saavuttaneet tänä vuonna on tasaisuuden pitäminen, prosessi ei ole luiskahtanut liian alas tai noussut liian ylös. Se pysyy perspektiivissä. Tämä on vasta alkua, Tortorella uskoi.

Tulisieluinen valmentaja voitti Stanley Cupin vuonna 2004 Tampa Bay Lightningissa. Sen jälkeen New York Rangersin tai Vancouver Canucksin kanssa valmentaja ei onnistunut pystin nappaamisessa.