Boston Bruins otti ruman 3-6-kotitappion Tampa Bay Lightningia vastaan yön kierroksella. Boston on hävinnyt viimeiset neljä otteluaan ja tippunut itäisen konfrenssin viimeiselle pudotuspelipaikalle.

Bostonin maalilla Tampa Bayta vastaan pelannut suomalaisvahti Tuukka Rask päästi viisi maalia ja torjui vain 23 kertaa ottelussa. Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy vaatii lisää ykköstorjujaltaan.

– Hänen täytyy olla parempi. Meidän täytyy olla parempia maalin edessä. Hänen pitää olla parempi joissain noissa maaleissa, Cassidy purkaa Boston Herald -lehdelle.

Rask on torjunut tällä kaudella 59 pelaamassaan ottelussaan 91 torjuntaprosentilla, joka on hänen uran ylivoimaisesti huonoin. Urallaan 92,2 torjuntaprosentilla torjunut suomalaistorjuja antoi itselleen kritiikkiä kovalla kädellä pelin jälkeen.

– Meillä oli johto, mutta he tulivat joka kerta tasoihin. Se oli nöyryyttävää. Tämä on viimeinen asia mitä tarvitset, ja kaikki tietävät sen. Se tapahtui kolme kertaa ottelussa. Maalivahdin pitää tehdä muutama ylimääräinen torjunta. Minä en tehnyt, Rask manaa.

– Joskus sinun tehtäväsi on vain myöntää, että se oli sinun vikasi. Minun olisi pitänyt torjua muutaman kerran.

Boston on valahtanut vaarallisesti pudotuspeliviivan tuntumaan ja takana vaanii kaksi joukkuetta kahden ja kolmen pisteen karkumatkalla. Parannusta Bostonin pelissä täytyy tapahtua, jos he mielivät jatkaa kevättä pidemmälle.

– Kun katsot kokonaisuutena miten olemme puolustaneet viimeisen kaksi viikkoa, uskon, että olemme alkaneet lipsumaan hieman. Maalit mitä meille tehdään, ovat edestä tai hyviltä vetopaikoilta. Tässä kohtaa kautta meidän täytyy tiukentaa puolustusta ja estää nuo maalit, Rask jatkaa.