Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby sortui viime yönä likaiseen temppuun, kun hän huitaisi mailallaan Ottawa Senatorsin puolustajaa Marc Methotia sormille. Methotin sormi irtosi lähes kokonaan paikaltaan.(VIDEO)

Methot joutuu olemaan peleistä sivussa kauden loppuun saakka, eli noin kaksi viikkoa. Ottawan omistaja Eugene Melnyk oli raivoissaan Crosbyn tempusta ja vaatii hänelle kovaa rangaistusta.

– Kun teet jotain mikä on lähes varma loukkaantuminen, niin silloin ainut keino rangaista tekijää on poistaa hänet kokonaan kartalta. Ei yhden ottelun pelikieltoa tai kahden – vaan kymmenen. Miten olisi koko loppukauden pelikielto muutamalle näille kaverille, jyrähtää Melnyk TSN:lle.

– Hän ottaa minun kaverin pois, minä otan hänen kaverin pois. Se on minun asenteeni. Kaveri, joka loukkaannuttaa vastustajan, täytyy katsoa kauden loput pelit katsomosta. Se on minun asenteeni. Täällä ei ole tilaa sille.

Crosby ei saanut tilanteesta rangaistusta, eikä Melnykin harmiksi edes NHL:n kuulustelua, joten pelikieltoa tapauksesta on turha odottaa.

– Näitä pitää moukaroida. Otat rahat pois näiltä kavereilta, koska kaikki ymmärtävät rahan. Sanot heille: ”Et pelaa kymmeneen peliin”, ja arvaa mitä? Kukaan ei pääse lähellekään Stanley Cupin voittamista, jos eliittipelaajat ovat toisella puolella, Melnyk ärisee.