Minnesota Wild kärsi jälleen tappion keskiviikon vastaisena yönä, kun Washington Capitals nappasi kaksi pistettä maalein 5-4.

Pistemenetyksen lisäksi Minnesotassa kirpaisee se, että joukkueen kokeneen kaartin huippuhyökkääjä Zach Parise joutui jättämään ottelun kesken.

Jenkkihyökkääjä sai avauserässä Capitals-hyökkääjä Tom Wilsonin mailan kasvoihinsa. Kaatuessaan Capitals-sentteri Jay Beagle vielä osui tahattomasti Pariseen, joka löi päänsä jäähän.

Parise lähti suoraan pukukoppiin, eikä enää pelannut peliin.

– En ole puhunut valmentajan kanssa, mutta ensimmäisen erän jälkeen hänen silmänsä oli turvoksissa. Tällä hetkellä voidaan puhua kuitenkin enemmän yläruumis- kuin silmävammasta, joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau avasi tilannetta Twin Cities Pioneer Pressin mukaan.

Wilson sai tilanteesta 2+2 minuutin jäähyn.

Boudreau uskoo, että Beaglen osuma ja fakta, että Parise löi kaatuessaan päänsä kipeästi jäähän, vaikuttavat enemmän kuin Wilsonin mailanisku.

– Luulen niin, mutta minäkään en ole nähnyt häntä. En tiedä, miltä hän tällä hetkellä näyttää, mutta huomenna selviää varmasti lisää, Boudreau totesi.

Parisella on menossa yksi uransa vaikeimmista kausista henkilökohtaisesti. Jo aiemmin loukkaantuneena ollut ja sairastellut jenkkihyökkääjä on pystynyt pelaamaan vain 63 ottelua, joissa hän on kerännyt vaatimattomat tehot 17+20=37.