Viime vuonna Stanley Cupin finaaleissa pelannut ja tälläkin kaudella ennakkosuosikkeihin lukeutuva San Jose Sharks on luiskahtanut neljän ottelun tappioputkeen runkosarjan loppumetreillä.

Kolme putken otteluista on päättynyt vastustajan yhden maalin voittoon. Ainoan runsasmaalisemman tappion joukkue koki, kun St. Louis Blues kukisti San Josen 4-1 viime viikolla.

– Rehellisesti sanottuna en ole kovin huolissani, Sharks-kapteeni Joe Pavelski sanoi CSN:lle.

– Olemme pelanneet tiukkoja pelejä, useat niistä ovat olleet yhden maalin pelejä. Voitto- ja tappioputken välillä on häviävän pieni ero. Mielestäni ymmärrämme kaikki, että voisimme vähän parempia.

Samoilla linjoilla on joukkueen päävalmentaja Peter DeBoer.

– Kun katson tappioputkeamme, dominoimme osaa peleistä pitkiä aikoja ja silti hävisimme. Häviämisestä ei tietysti ikinä nauti, mutta en ole kovin huolestunut. Meidän täytyy tietysti katkaista putki, DeBoer sanoi.

Lyhyestä tappioputkesta huolimatta San Jose johtaa divisioonaansa kahden pisteen erolla Anaheim Ducksiin, joka kukisti San Joseen 2-1 viikonloppuna.

Lauantain vastaisena yönä on joukkueen seuraava mahdollisuus katkaista tappioputkelta siivet, kun joukkue kohtaa Dallas Starsin.