Montreal Canadiensia edustava Aleksandr Radulov teki ainoan maalinsa viimeiseen kymmeneen otteluun Dallas Starsia vastaan.

Radulovin paluu KHL:ssä vietettyjen vuosien jälkeen alkoi ryminällä, kun 30-vuotias hyökkääjä oli erittäin tehokas alkukaudesta, mutta pitkän runkosarjan loppu on laskenut hänen tehojaan selvästi.

Vahvana kevään pelaajana tunnettu Radulov on loistavasti Canadiensin sisäisen pistepörssin toinen heti Max Paciorettyn jälkeen, mutta maaliskuussa venäläisen tehot ovat olleet kiven alla. Edellisessä kymmenessä ottelussa on syntynyt tehot 1+2.

Venäläistaiturin vaisusta pistetahdista ei kannata huolestua, sillä Radulov lyö vähintään kaksi vaihdetta lisää omaan pelaamiseensa aina pudotuspelien alkaessa.

TsSKA Moskovaa viime vuodet edustanut härkämäinen hyökkääjä teki kahden edellisen kevään aikana KHL:n pudotuspeleissä yhteensä 36 ottelussa pisteet 12+25=37.

Aikaisemmin urallaan Radulov ehti pelata NHL:ssä kolmet pudotuspelit, joissa hän on niin ikään nakuttanut 18 ottelussa mukavat tehot 6+8=14.

Kaiken kaikkiaan Nashville Predatorsin kesän 2004 ykköskierroksen varaus on tehnyt ammattilaisurallaan 110 ottelussa tehopisteet 30+73=103.

Kaksinkertainen maailmanmestari ja kertaalleen KHL:n mestaruutta juhlinut hyökkääjä tulee olemaan myös NHL:n pudotuspeleissä kullanarvoinen vahvistus Montreal Canadiensille, jonka kausi päättyi ennenaikaisesti runkosarjaan viime keväänä.