Viime kaudella Stanley Cupin finaaleissa pelannut San Jose Sharks on tällä hetkellä pahassa syöksyssä. Joukkue hävisi sunnuntain vastaisena yönä kuudennen ottelunsa peräkkäin. Nashville Predators ei antanut lännen konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluvalle San Joselle armoa ja runnoi loppulukemat 7-2.

Edellisessä ottelussa San Jose koki Dallas Starsia vastaan 6-1-tappion.

Kahden edellisen ottelun maaliero joukkueella on siis karmaiseva 3-13.

– Meidän täytyy hengittää syvään ja katsoa peiliin, keskittyä uudelleen vähän ja ymmärtää, ettei pelimme korjaannu itsestään. Siihen tarvitaan koko ryhmän panos, joukkueen kapteeni Joe Pavelski manasi Mercury Newsille.

Viimeksi San Jose on hävinnyt vähintään neljä vierasottelua putkeen maaliskuussa 1993, koko seurahistorian toisella kaudella, kun joukkue hävisi kuusi ottelua putkeen.

San Jose on edelleen divisioonansa kärjessä, tasapistein Anaheim Ducksin ja Edmonton Oilersin kanssa. Calgary Flames on vain kolmen pisteen päässä kolmikosta. Sharks voi parhaimmillaan siis vielä voittaa divisioonansa tai huonoimmillaan jäädä neljänneksi.

– Ei sitä halua tapahtuvan. Nyt kaikkea pitää tiukentaa. Pitää taistella, pitää taistella henkensä kaupalla. Meidän täytyy selvittää asiat todella pian, Norris Trophy -suosikki Brent Burns puhisi.

Huono uutinen rämpivälle joukkueelle on myös se, että kärkihyökkääjä Logan Couture otti ottelussa pahasti osumaa. Lue uutinen aiheesta täältä.