Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby jatkoi hyvin kyseenalaisten temppujen viljelyä NHL:ssä.

Kuten toimme ilmi, viime yön NHL-kierroksella Crosby huitasi Ottawa Senatorsin puolustajaa Marc Methotia rumalla tavalla käsille.

Lopputulos oli karu. Methotin sormi repsotti huitaisun jälkeen niin, että kanadalaispuolustaja on sivussa viikkoja loukkaantumisen myötä.

– Yritin osua hänen mailaansa, mutta reaktion perusteella osuma tuli hänen sormilleen. Olen kokenut noita aiemmin. Nuo eivät tunnu hyvältä, Crosby sanoi pelin jälkeen.

Jälleen kerran Crosby pääsi kuin koira veräjästä, ainakin itse ottelussa. Tuomarit eivät nimittäin antaneet jäähyä Penguins-kapteenille huitaisusta.

– (Guy) Boucherin mukaan tuomarit tulivat sanomaan hänelle, etteivät he nähneet huitaisua, Ottawa Sunin toimittaja Bruce Garrioch kertoi.

Crosby oli ollut esillä niin positiivisessa kuin negatiivisessa valossa Penguinsin edellisessä ottelussa, jossa vastassa oli Buffalo Sabres.

Kyseisessä kamppailussa Crosby veivasi yhden kauden upeimmista maaleista. Negatiivisempi puoli oli se, että hän huitasi Sabresin tähtihyökkääjää Ryan O’Reillyä haarojen väliin niin, että Crosbyn olisi pitänyt lentää ulos itse ottelusta.

Tapaukseen NHL ei reagoinut millään tavalla.