TURKU. Vaikka TPS sai keskiviikkona Turussa vahvan alun, pystyi HIFK tällä kertaa nousemaan vierasvoittoon.

Kotijoukkueen etumatkalle veivät Ilkka Heikkinen ja Otto Nieminen.

Toisessa erässä Mika Partanen ensin kavensi, minkä perään Juha Jääskä löi tasoitusmaalin.

Kolmannessa erässä IFK:n vahvat otteet saivat jatkoa. Ensin Joonas Rask veivasi johto-osuman, jäätyään vapaaksi TPS:n maalille.

Hetkeä myöhemmin Juuso Puustinen latasi tiukalla kudilla pelin lukemiin 2-4.

Lopussa Roope Hintz heitti kiekon vielä tyhjiin. Näin loppulukemat olivat IFK:n hyväksi 5-2.

Ennen keskiviikkoa molemmat joukkueet olivat napsineet kotivoittoja. IFK johtaa nyt sarjaa 3-2. Sillä on mahdollisuus edetä välieriin, mikäli se voittaa perjantaina kotonaan Helsingissä.

Jos TPS vie kyseisen taiston nimiinsä, on luvassa seitsemäs ja ratkaiseva taisto lauantaina Turussa.