KalPa oli tyly vieras Lahdessa, kun se kaatoi Pelicansin 2-5 ja siirtyi enää yhden voiton päähän välieräpaikasta. Kuopiolaisten Joonas Lyytinen oli illan valopilkku ja viimeisteli kaksi maalia Pelicansin maaliin.

Lauantaina komean voiton torjunut Janne Juvonen joutui väistymään Karri Rämön tieltä tilanteen ollessa 1-3. Loppunumerot 2-5 teki tyhjään maaliin Mikko Nuutinen. Ottelusarja KalPa:lle 3-1.

Tappara jätti Ilveksen nollille tamperelaisten kohtaamisessa. Kirkkaimpina tähtinä loistivat vieraiden Jani Lajunen ja Dominic Hrachovina. Lajunen syötti kolme kirvespaitojen neljästä maalista, ja Hrachovina piti maalinsa puhtaana ottaen 21 koppia.

0-4-voitolla Tappara tasoitti ottelusarjan 2-2:een.

JYP haki vierasvoiton HPK:lta numeroin 1-3. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin jyväskyläläisten Juho Olkinuora, joka torjui maalillaan 27 laukausta. HPK yritti hakea kolmannen erän lopussa vielä tasoitusta, mutta JYP kesti ja Niklas Friman iski loppunumeroiksi 1-3.

Ottelusarja on tilanteessa 2-2.

IFK onnistui pitämään pintansa TPS:ää vastaan. Isännät menivät ottelussa 2-0 johtoon, mutta turkulaisnippu nousi tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Ottelun ratkaisi vasta toisessa jatkoerässä punapaitojen Corey Elkins, joka teki myös isäntien avausmaalin.

TPS:n ja IFK:n välisessä ottelusarjassa jokainen ottelu on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Ottelusarja on lukemissa 2-2.

Liigan puolivälierät jatkuvat kaskiviikkona, tuolloin KalPa:lla on mahdollisuus katkaista ottelusarja kotonaan ja edetä ensimmäisenä joukkueena välieriin.