Perjantaina liigan puolivälierissä ohjelmassa oli kaksi kohtaamista: Pelicans-KalPa ja HPK-JYP.

Hämeenlinnassa HPK pyrki tasoittamaan sarjaa JYPiä vastaan. Keskiviikkona avausottelussa Antti Suomela oli iskeyt ratkaisun jatkoajalla JYPille.

Perjantain taistossa JYP siirtyi ensin johtoon, kun slovakkilaituri Michel Miklik onnistui maalinteossa.

HPK kuittasi tämän nopeasti Janne Lahden osumalla.

Kamppailun ratkaisu tuli jo toisessa erässä, kun puolustaja Oskari Manninen sai voittomaalin nimiinsä.

Toisessa ja kolmannessa erässä varsin uneliaaksi jäänyt JYP ei enää pystynyt tähän vastaamaan.

HPK vei taiston lopulta nimiinsä lukemin 2-1. Sarja on nyt tilanteessa 1-1.

Lahdessa Pelicans ja KalPa päätyivät jälleen jännärin äärelle.

KalPa johti perjantain ottelua pitkään 2-1, mutta kolmannen erän loppuhetkillä Pelicansin kultakypärä Vili Sopanen astui esille.

Sopanen jakoi upean syötön, josta Kimi Koivisto iski illan toisensa.

Näin myös toisessa kohtaamisessa edettiin jatkoerien puolelle.

Keskiviikkona Pelicans ja KalPa hakivat ratkaisua aina toiseen jatkoerään saakka. Siellä Janne Keränen iski voittomaalin.

Sama mies oli jälleen KalPan juhlittu sankari. Keränen pääsi puttaamaan kiekon tyhjiin perjantain taiston ensimmäisessä jatkoerässä.

Näin KalPa johtaa kyseistä sarjaa nyt voitoin 2-0.

Tänään tulessa olleet parit ovat kehissä myös lauantaina, kun puolivälierissä palataan systeemiin, joissa kaikki mukana olevat joukkueet pelaavat samoina päivinä.