Minnesota Wildin suomalaistähti Mikael Granlund on tehnyt tällä kaudella uransa yhden kauden maali -, syöttö -ja piste-ennätyksen. Minnesotan kannattaa siis alkaa availemaan lompakon nyörejään, koska Granlundin sopimus loppuu tähän kauteen, eikä jatkosopimus tule olemaan halpa.

Kaksi kautta sitten kuuden miljoonan arvoisen sopimuksen allekirjoittanut Granlund tulee olemaan rajoitettu vapaa pelaaja kesällä, joten Minnesotan pitää leipoa ykköstähdelleen uusi pahvi ennen ensi kautta.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox uskoo, että Granlundia odottaa rahakas kesä.

– Kellään muulla rajoitetulla vapaalla pelaajalle ei ole niin paljon pisteitä kuin Granlundilla. Hän luistelee melkein 19 minuuttia ottelua kohden ja on monipuolinen vaihtamaan laiturin pelipaikan sentteriksi. Hän on helposti Wildin sisäisen pistepörssin ykkönen. Nyt on Granlundin aika lyödä rahoiksi, kertoo Fox Sportsnetin sivuilla.

Fox uskoo, että Granlund on Minnesotan tulevaisuuden tärkein palanen, varsinkin kun Eric Staal ja Mikko Koivu ovat vanhenemassa.

– Mikko Koivu ja Eric Staal ovat tulossa vanhemmiksi. Granlund on joukkueen ykköspelaaja ennustettavassa tulevaisuudessa. Hän tekee tulosta eliittipelaajan tavoin.