Detroit Red Wingsin hyökkääjä Riley Sheahan rikkoi viime yönä nöyryyttävän NHL-ennätyksen. Hänestä tuli kaikkien aikojen eniten laukauksia maaliin kohti ampunut hyökkääjä, joka ei ole onnistunut tekemään maalia kauden aikana.

Sheahan on tehnyt tehopisteet 0+9 tällä kaudella 63 pelaamassaa ottelussa. Hän on laukonut maaliin päin peräti 86 kertaa, mutta verkot eivät ole vielä pöllynneet.

Aikaisempaa ennätystä piti hallussaan Pittsburgh Penguinsissa kaudella 2010-11 pelannut Craig Adams, joka onnistui laukomaan 84 kertaa maaliin päin ilman osumaa.

Detroitin siipiä pöllytettiin viime yönä oikein kunnolla, kun Boston Bruins murskasi surkeasti viime aikoina esiintyneen Red Wings -porukan lukemin 6-1. Sheahan laukoi ottelussa kolme kertaa ja pelasi yli 15 minuuttia, johon sisältyi kaksi minuuttia 49 sekuntia ylivoima-aikaa.

Sheahan teki viime kaudella hienot 14 maalia, mutta tämä kausi on ollut todellinen pannukakku.

Alla lista eniten laukoneista hyökkääjistä joilla on pisin kuiva putki. Kuva on tehty ennen viime yön ottelua, joten Sheahan on vielä listalla sijalla kaksi.