Antti Raanta pysäytti kaikki 30 laukausta ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan ja johdatti New York Rangersin 3-0-voittoon.

Raanta on saanut viime aikoina Henrik Lundqvistin loukkaantumisen takia paljon peliaikaa ja torjunut yleisesti ottaen hyvin. Edelliset seitsemän ottelua sujuivat kuitenkin keskinkertaisesti, sillä näistä otteluista Rangers voitti vain kaksi, eikä Raannan torjuntaprosentti ollut kuin 90,2.

Heikon jakson jälkeen nollapeli maistui Raannalle erityisen hyvältä.

– Totta kai se on hieno tunne, kun kukaan ei saa maalia, Raanta myönsi Daily Newsille.

– Mielestäni pelasin hyvät 60 minuuttia. Olen tyytyväinen, että sain aiemmin tänä vuonna olleen vireeni takaisin. Pari edellistä peliä eivät olleet kovin hyviä. En ole liikkunut hyvin. Tänään yritin vain keskittyä siihen, suomalainen jatkoi.

Nollapeli oli Raannan neljäs tällä kaudella. Koko kauden mitalla Raannan tilastot ovat muutenkin komeaa luettavaa. 30 ottelussa Raanta on torjunut kiekot 92,2-prosenttisesti, eikä taakse ole livahtanut keskimäärin kuin 2,26 osumaa.

– Antti oli todennäköisesti paras pelaajamme ja pelasti meidät lukemattomia kertoja, kun peli olisi voinut lipsahtaa meiltä. Hän teki loistavaa työtä. Kaikki alkoi hänestä, joukkuekaveri J.T. Miller hehkutti.