Aiemmin tässä kuussa tuli ilmoille väite, jonka mukaan Aleksander Radulov olisi vaatinut nykyiseltä seuraltaan Montreal Canadiensilta kahdeksan vuoden mittaista jatkosopimusta.

Tästä syntyi nopeasti kohu, jota Radulov ihmettelee.

– Se oli täyttä paskaa, venäläistähti toteaa Sportsnetsin haastattelussa.

– En aio valehdella. Olisi mahtavaa, jos sopimuksen pituus olisi kahdeksan vuotta. Mutta se ei ole realistista, eikä se ole jotain, mitä haluan pyytää. En edes ole pyytänyt mitään, koska yritän vain pelata kauden läpi ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.

Radulov sanoi Sportsnetsille keskustelujen olevan tällä hetkellä tauolla. Kun aiemmin neuvotteluita käytiin osapuolten välillä, ei niissä edetty konkreettisten tarjousten äärelle.

– Kun sellaisia tulee, uskon, että te (lehdistö) tiedätte niistä hyvin nopeasti, Radulov sanoi.

Radulov kuitenkin myöntää, että pitkä sopimus kiinnostaisi häntä kovasti.

– En halua tehdä uutta sopimusta ja olla taas pohdinnan äärellä seuraavan vuoden huhtikuussa. Kuitenkin se, mitä eniten haluan, on voittaa jotain.

Venäläistähti ei sulje pois jatkoa Montrealissa.

– Olisi mahtavaa jatkaa täällä. Pidän faneista, pidän olosuhteista. Nautin täällä olosta. Kaikki on olemassa sitä varten, että pystyy menemään eteenpäin pelaajana.

– Ihmiset ovat mukavia, eivätkä he ole ilkeitä minulle. Vaikka häviämme tai en tee maaleja pitkään aikaan, eivät he ole vihaisia minulle, koska he näkevät sen, miten teen töitä joka ilta ja miten yritän koko ajan. Aina kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin haluaa ja ihmiset ymmärtävät sen.

– Ja kun näkee sen, miten ihmiset välittävät, en vain voi pelata niin, etten anna kaikkeani. He haluavat meidän voittavan ja pärjäävän, se on todella mahtavaa, Radulov puhuu Montrealista.