Carolina Hurricanesin tsekkihyökkääjä Andrej Nestrasil,26, tiputettiin AHL:ään maalikuun alussa. Pudotus ei miellyttänyt NHL:ssä pelaamaan tottunutta kiekkoilijaa.

Nestrasil on tehnyt tällä kaudella NHL:ssä 19:ssä pelaamassaan ottelussa tehopisteet 1+4. Tsekkipeluri on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, eikä hän ole sen takia pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa Carolinan hyökkäyksestä.

– Olen farmijoukkueessa, ehkä sen takia, koska loukkaannuin. Se kaivelee minua. Kykenen pelaamaan tällä hetkellä samalla tasolla kuin viime kaudella. Se ei ole edes minun vikani, että olen AHL:ssä. Se on organisaation muutosten ja päätösten takia. He luulevat, että se on parasta heille. Ja minä olen täällä alhaalla, avautuu Nestrasil tsekkiläiselle Blesk-lehdelle, Canes Country -lehden mukaan.

Nestrasil pelasi viime kaudella kelvollisesti Hurricanes-paidassa, tehden 55:een otteluun tehopisteet 9+14=23. Hän syyttää Carolinan organisaatiota hänen uran laskustaan.

– He eivät antaneen minulle mahdollisuutta loukkaantumisen jälkeen. Se on iso oppimistilanne minulle, kun kaikki on kiinni bisneksestä ja rahasta. Kaikkia kiinnostaa vain oma napa, eikä kukaan halua auttaa. Poikkeuksiakin on, mutta minulla ei ole tullut sellaisia vielä vastaan, Nestrasil kertoo.

Nestrasil onkin tehnyt päätöksensä jatkon suhteen. Hän ei halua olla tulevaisuudessa tekemisissä Hurricanesin organisaation kanssa.

– Uskon, että GM Ron Francis pitää minusta pelaajana, mutta valmentaja (Bill Peters) ei pidä minusta. Nyt he ovat iloisia, että olen farmissa. Olen niin 100 prosenttisen kypsynyt tähän. En tahdo jäädä tänne, laukoo Nestrasil.

– Tämä on ollut niin turhauttava ja mentaalisesti raastava vuosi, joten en aio kokea sitä uudelleen. Vielä on 15 peliä jäljellä, joten sitten nähdään. Huonon asia tässä on se, että ihmiset ja NHL-joukkue eivät halua minua tänne. Nyt minä en halua pelata enää heille, päättää Nestrasil.