Las Vegasilainen lehti The Las Vegas Review-Journal raportoi torstaina ensi kaudella NHL:ään liittyvän Vegas Golden Knightsin keskustelleen tai alottavan keskustelut New York Islandersista potkut saaneen Jack Capuanon kanssa.

Capuano sai Islandersista potkut tammikuun 17. päivä. Islanders aloitti kauden 17-17-8-voittotilastolla ja se tiesi 50-vuotiaan Capuanolle potkuja.

Vegasin omistaja Bill Foley pitää Capuanoa kovassa arvossa. Foley heittää myös ilmoille Florida Panthersin potkut saaneen päävalmentajan Gerard Gallantin nimen.

– Minä pidän hänestä. Mielestäni hän on laadukas perheellinen mies. Hän on laadukas valmentaja, jonka alaisuudessa pelaajat tykkäävät pelata. Myös Gerard Gallant on samanlainen, Foley kertoo.

Capuanolla on vielä kova kilpailu kolmen kokeneen potkut saaneen valmentajan kanssa, koska St. Louis Bluesin päävalmentaja Ken Hitchcock, Boston Bruinsin Claude Julien ja Floridan Gallant ovat myös vapaina halutessaan valmentamaan Vegasin joukkuetta.

– Siellä on muutama uusi nimi taistelemassa paikasta, mutta meidän päätavoitteemme ei ole muuttunut. Etsimme kokenutta valmentajaa, joka saanut menestystä ja voi johtaa Golden Knightsia, Foley kommentoi.