Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin rikkoo hurjia ennätyksiä. Viime yönä venäläinen supertähti ohitti itse Wayne Gretzkyn ylivoimamaalien määrässä. Miehellä on tällä kaudella kasassa yhteensä 25 täyosumaa.

Maalintekoa rakastava laituri on mielissään ennätyksistä.

– On hienoa päästä tuohon joukkoon. Tietenkin tuollaisten pelaajien ohittaminen merkitsee paljon, joten olen iloinen. Matkaa on kuitenkin vielä jäljellä, Ovetshkin sanoi NHL.comille.

Parhaalla kaudellaan Moskovasta kotoisin oleva maalitykki on tehnyt 65 maalia NHL:ssä ja seitsemällä kaudella mies on tehnyt 50 maalia tai enemmän. Joukkuetoveri T.J. Oshie uskoo, että Ovetshkinin tähtäävän siihen jokaisella kaudellaan.

– Uskon, että se on yhtä tärkeää hänelle kuin pudotuspelit. Luulen, että se on aina hänen mielessään. Mielessään hän varmasti ajattelee, niin kuin moni muukin, että hän tekee 50 maalia tällä kaudella, joukkuetoveri Oshie kuvaa venäläisen maalinälkää.

Vaikka henkilökohtaisia palkintoja mieheltä löytyy, yksi asia ajaa miestä eteenpäin enemmän kuin maalit.

– Tietysti haluan yksilönä voittaa kaikki palkinnot. Haluan kuitenkin voittaa sen kaikista suurimman. Koko organisaatio haluaa, joten teemme kaikkemme sen eteen ja katsomme mihin se riittää.