Tällä hetkellä viimeisellä idän konferenssin pudotuspelipaikalla keikkuvan Philadelphia Flyersin on parannettava yhtä tiettyä osa-aluettaan viime otteluista, jos haluaa jatkopeleihin selviytyä.

Joukkue on nimittäin nyt hävinnyt kaksi ottelua putkeen ilman, että on saanut tehtyä maaliakaan.

Ensin joukkue hävisi viikonloppuna Los Angeles Kingsille 1-0 jatkoajalla, minkä jälkeen St. Louis Blues varasti kaksi pistettä tiistain vastaisena yönä 2-0-voitolla.

Joukkueen edelliestä osumasta on siis aikaa jo yli kaksi ottelua. Viimeksi samanlaiseen putkeen Flyers ajautui vuonna 2015. Joukkue on viimeksi jäänyt täysin osumitta kahdessa kotiottelussa putkeen ilman, että välissä on vierasotteluita, vuonna 1999.

– Meidän pitää pitää asiat yksinkertaisina. Kunhan saamme yhden, saamme heti enemmänkin, sanoi The Inquirerille kapteeni Claude Giroux, jolta etunenässä kaivattaisiin osumia.

Blues-ottelun tappiota korosti se, että St. Louis on ollut yksi huonoimmista joukkueista omassa päädyssään. Carter Hutton kuitenkin torjui lopulta melko helpon nollapelin Flyersia vastaan.

– Pelasimme hyvin puolustuspäässä. En usko, että se silti vei hyökkäystehojamme. Uskon, että meidän pitää van olla terävämpiä – ei vain ylivoimilla, mutta myös tasaviisikoin – jotta pystymme luomaan tehoja hyökkäyksistämme, päävalmentaja Dave Hakstol sanoi.

Blues-ottelussa Flyersilla oli neljä ylivoimaa, joilla sai vain kuusi laukausta.