Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on iskenyt viime aikoina tehopisteitä mukavaan tahtiin.

Rantanen osui tolppien väliin toisessa ottelussa peräkkäin Avalanchen kohdatessa Tampa Bay Lightningin. Suomalaishyökkääjän maali ei kantanut voittoon, sillä Lightning voitti jatkoajalla maalein 3-2 Jonathan Drouinin osumalla.

Rantanen iski joukkueensa 1-2-kavennuksen kolmannen erän alussa nostamalla kiekon yläkulmaan maalivahti Ben Bishopin nenän edestä.

20-vuotias Rantanen on kerännyt 12 viime otteluun 10 (7+3) tehopistettä.

– Tunnen oloni mukavaksi jokaisen pelin jälkeen. Yritän toimittaa kiekkoa maalille ja laukoa enemmän. Näin pelaa hyvin tässä liigassa, Rantanen kertoi vireestään pelin tauottua.

Rantanen on summannut 52 otteluun saldon 13+15=28. Hän on joukkueensa kolmanneksi tehokkain.