Keskustelut NHL-pelaajien osallistumisesta seuraaviin Etelä-Koreassa järjestettäviin talviolympialaisiin ovat vielä kesken, mutta Washington Capitalsin omistaja Ted Leonis on jo nyt kommentoinut tulevaa päätöstä.

– Jos Aleksandr Ovetshkin, Nicklas Bäckström tai Braden Holtby sanovat, että he haluavat edustaa maataan, kuinka voin kieltää sen heiltä? Saatan ehkä saada sakot. Saatan saada jonkun rangaistuksen, mutta tunnen kumppanuutta heidän kanssaan, Leonis sanoi ABC:lle.

Tähtihyökkääjä Ovetshkin on jo aiemmin ilmoittanut, että hän on halukas osallistumaan kisoihin, oli päätös mikä tahansa. Kommentista päätellen Leonis ei myöskään aio estää tähtipelaajiaan, vaikka NHL ei aikoisi keskeyttää kauttaan kisojen takia.

Stephen Whyno

@SWhyno
Braden Holtby said he won't go to the Olympics if NHL players aren't a part of 2018 Games, even if Ted Leonsis lets other #Caps players.

Vahvaa kautta joukkueen maalilla pelaava Holtby on vastannut omistajan lausuntoon. AP:n Stephen Whyno kertoi Twitterissä, ettei Holtby aio osallistua kisoihin, vaikka muu joukkue saisi siihen luvan.

Neuvottelut kisoihin osallistumisesta jatkuvat perjantaina, kun NHL, sen pelaajayhdistys, kansainvälinen jääkiekkoliitto ja olympiakomitea tapaavat New Yorkissa.