Florida Panthersin viime vuoden ykköskierroksen varaus suomalaishyökkääjä Henrik Borgström takoo mielettömiä tehopisteitä Yhdysvaltojen yliopistosarjassa.

Denverin yliopiston riveissä pelaava Borgström teki viime yönä ratkaisevan 4-3-jatkoaikamaalin St. Cloud Staten yliopistoa vastaan.

– Meillä oli ylivoimahyökkäys tulossa ja kun näen kiekon Troy Terryllä, tiedän, että hän löytää minut. Tulin vähän perässä ja hän syötti kiekon minulle. Olin hieman onnekas, mutta ehkä ansaitsin sen. Meillä oli paljon paikkoja, kommentoi Borgström voittomaalistaan Denverpost-lehdelle.

Borgström nousi joukkueensa sisäisen pistepörssin kärkipaikalle kirjattuaan kauden 31:nnen tehopisteen ottelussa. 19-vuotias huippulupaus on tehnyt 27 otteluun tehopisteet 16+15.

– Mielestäni se oli loistava peli. Se oli kuin pudotuspeliottelu. Siinä oli paljon tunnetta mukana, kommentoi Denverin päävalmentaja Jim Montgomery.

– Meidän neljä parasta pelaajaa oli meidän neljä parasta pelaajaa tänään. He olivat kaikki uskomattomia, ylisti Montgomery tarkoittaen yhdellä neljästä pelaajasta Borgströmiä.

Denverin yliopisto on kahdeksan ottelun voittoputkessa ja he johtavat omaa divisioonaansa ylivoimaisesti.

Alta voit katsoa Borgströmin yön voittomaalin.

CBS Sports Network

@CBSSportsNet
***GAME WINNER ALERT*** @DU_Hockey wins it!!! snpy.tv/2mvbI5p

Borgström esitti ottelussa melkoista taituruutta veivaamalla koko vastustajajoukkueen nippuun yhdellä kertaa.

Panthers Prospects

@fla_prospects
#FlaPanthers Henrik Borgstrom has some incredible hands. @punanen5