NHL-seura Dallas Stars ehti nousta viime vuosien aikana aivan NHL:n kärkijoukkueiden kastiin.

Jamie Benn ja Tyler Seguin olivat esillä tuhoisana tutkaparina, John Klingberg hurmasi takalinjoilla.

Kaikki näytti siltä, että Stars voisi nousta jopa potentiaaliseksi Stanley Cup -voittajaksi.

Mutta ei. Varsinkin tällä kaudella suunta on ollut jyrkästi alaspäin.

Stars on kärsinyt monenlaisista ongelmista. On ollut loukkaantumista, on ollut heikkoa puolustamista, mikä taas on heijastunut maalivahtipeliin. On ollut alisuorittamista. Ties mitä.

– En ole edes varma, että olenko ollut koskaan tämmöisen keskellä, Starsin päävalmentaja Lindy Ruff sanoi the Dallas Morning Newsin mukaan.

Turhautuminen paistaa seurasta pahasti lävitse.

Stars on välillä esittänyt jopa lupaavia otteita. Mutta tulosten valossa kurssi ei ole kääntynyt kovin paljoa paremmaksi.

– Edes kiekot eivät tunnu pomppivan meille, Ruff harmittelee.

– Tämä vetää sanattomaksi. Mielestäni olemme pelanneet varsin hyvää jääkiekkoa, mutta emme vain saa tulosta irti. Se on se, miten tässä ollaan menty, mutta meidän pitää vain löytää tie, missä niitä pisteitä alkaa tulla, henkilökohtaisesti vahvaa kautta pelaava Patrick Eaves mietti.

Starsilla ero pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä jo seitsemän pistettä. NHL:ssä kun jaetaan kaksi pistettä voitosta, on tuollainen ero jo varsin merkittävä.

Siirtomarkkinoilla Starsin puolelta ollaan huhuttu useampaa pelaajaa muualle. Muun muassa Eavesia ollaan oltu viemässä esimerkiksi Chicago Blackhawksiin päin.