NHL:n siirtorajasta saattaa tulla melkoisen nihkeä näytös.

Siirtorajalle on väläytelty muutamaa isoa treidiä, joita ei ole kuitenkaan vielä nähty. Isoin liikkuja on ollut Arizona Coyotesin puolustaja Michael Stone, joka matkasi Calgary Flamesiin.

Stone ei kuitenkaan lukeudu tähtipelaajien joukkoon.

– NHL:n siirtorajalla ei ole ollut koskaan näin hiljaista, mutta kiireisimpiä aikoja on luvassa. Sen kuvan sain, kun juttelin useamman GM:n kanssa. On todennäköistä, että enemmän liikutellaan pelaajia, joilla sopimukset ovat päättymässä. Palkkakaton kehitys ja laajennusdrafti ovat tekijöitä, jotka vaikeuttavat liikkeitä, TSN:n toimittaja Bob McKenzie sanoi NBC:n lähetyksessä.

– Markkinoilla on olemassa potentiaalia isoille treideille, mutta niiden toteutuminen nyt siirtorajalla on epätodennäköistä, McKenzie jatkoi.

Tällä luottotoimittaja viittasi muun muassa Colorado Avalanchen tähtikaksikkoon Matt Ducheneen ja Gabriel Landeskogiin, jotka ovat pyörineet sitkeästi eri spekulaatioiden keskellä.

Duchenea ja Landeskogia ollaan oltu viemässä useampaan eri paikkaan, huhuissa.

McKenzie antoi kuitenkin huonoja uutisia.

Heidän treidaaminen siirtorajalla vaikuttaa epätodennäköistä.

– Olosuhteet eivät ole nyt välttämättä niin hyvät, mitä ne ovat kesällä, jolloin useampi seura voi olla kiinnostunut heistä.

– Toki jos Avalanchen GM Joe Sakic saa tarjouksen tai tarjouksia, mitkä osuvat täydellisesti heidän tarpeisiin, ei Avalanche sano ”ei” heidän treidaamiselle nyt jo siirtorajalla.

McKenzie kuitenkin uskoo vahvasti, että isot treidit nähdään vasta kesällä.

– Näen sen todennäköisempänä, että ne täydelliset tarjoukset tulevat vasta kesän varaustilaisuuden tai laajennusdraftin kohdalla kuin nyt siirtorajalla. Mutta totta kai esimerkiksi Avalanche pitää kaikki ovet avoinna.