Arizona Coyotesin Martin Hanzalin nimi on pyörinyt tiiviisti kauppahuhuissa, kun NHL:n siirtoraja lähenee.

Nyt huhuihin tuli lisää virtaa, sillä Hanzalin mukaan Coyotes ei ole tarjonnut hänelle jatkosopimusta.

– Kun saan tarjouksen, katson asiaa. En ole saanut tarjousta Coyotesilta. Emme ole puhuneet, Hanzal totesi Arizona Republicille.

NHL:n siirtoraja on maaliskuun ensimmäinen päivä. On mahdollisuus, että Coyotes menettää tshekkihyökkääjänsä ilman minkäänlaista korvausta, kun Hanzalin sopimus loppuu kesällä ja tästä tulee vapaa agentti.

Coyotes todennäköisesti haluaa kärkihyökkääjästään edes jotain korvaukseksi, joten pelaajakauppa ennen siirtorajaa on todennäköinen.

Sportsnetin mukaan Hanzalin nimi on yhdistetty muun muassa Montreal Canadiensiin ja Edmonton Oilersiin.

– (Siirtoraja) tietysti lähenee ja lähenee. Siitä tulee mielenkiintoista, enkä tiedä haluavatko he kaupata minut vai eivät. Minulla ei ole odotuksia asian suhteen, Hanzal sanoi.

– Tykkään olla täällä, mutta tilanne on se, ettei minulla ole ensi kaudesta sopimusta, ja siirtoraja on kahden viikon päästä. Jotain tulee tapahtumaan. Olen tietysti onnellinen, tapahtuu sitten mitä tahansa. Jos he kauppaavat minut, minulla on todennäköisesti mahdollisuus voittaa Stanley Cup, Hanzal jatkoi.

Tällä kaudella Hanzal on tehnyt tehot 13+9=22 pelamissaan 45 ottelussa. Hanzal on pelannut koko NHL-uransa Arizona/Phoenix Coyotesissa.