NHL-seura Colorado Avalanchen välipäivän harjoitukset päättyivät hieman ikävissä merkeissä.

Aivan harjoitusten loppuhetkillä Avalanchen venäläispuolustaja Nikita Zadorov ja suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen kaatuivat lähes yhtä aikaa niin, että lopulta molemmat kokivat kovia.

– Taisin itse kaatua ensin ja sitten hän kaatui päälleni. Mutta en kyllä tiedä, että mitä siinä tarkalleen tapahtui, Rantanen sanoi tapahtuneen jälkeen Denver Postille.

Eikä siinä mitään, ei kahden pelaajan kaatuminen harjoituksissa päällekkäin ole mitenkään poikkeuksellinen tapaus.

Mutta se teki tapauksesta erikoisemman, että kaatuminen aiheutti venäläispuolustajalle Zadoroville sen verran pahan loukkaantumisen, että hänet oli talutettava pois jäältä.

– Hän menee tutkimuksiin ja saa nähdä, että mitä sieltä kerrotaan, Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar sanoi Zadorovista.

– Itse asiassa hän (Zadorov) kaatui käytännössä Mikon päälle, mutta Nikitan jalka jäi jumiin ja hän kaatui ikävästi sen jälkeen, Bednar kertasi loukkaantumista.

Myös Rantanen kasasi itseään tovin ajan vaihtopenkillä, mutta suomalaishyökkääjä palasi vielä harjoituksiin mukaan.

Kaikkea sitä.

Avalanchen riveissä Rantanen on ollut yksi harvoista positiivisista tapauksista tällä kaudella. 20-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt 52 ottelussa tehot 13+15=28.

Tasaisesti 20 minuutin peliajoilla Avalanchen takalinjoilla viilettävälle Zadoroville, 21, on puolestaan merkattu 56 ottelussa tehot 0+10.