Tampa Bay Lightning on lähettänyt 32-vuotiaan konkarihyökkääjä Brian Boylen vaihtokaupassa Toronto Maple Leafseihin. Tampa Bay saa vaihtokaupassa takaisin hyökkääjä Byron Froesen ja 2017-vuoden kakkoskierroksen varauksen.

197 senttinen Boyle on tehnyt tällä kaudella pelamassaan 54 ottelussa tehopisteet 13+9=22. Tampan varakapteenina toiminut Boyle tuo Toronton sentteriosastolle kokemusta, jättimäistä ulottuvuutta ja NHL:n eliittiä olevaa alivoimapelaamista.

Boyle on todellinen pudotuspelisoturi, joka on pelannut peräti 100 pudotuspeliottelua viimeisen kuuden kauden aikana. Kokemus on todellakin valttia nuorelle Toronton joukkueelle.

– Se on mielenkiintoista, kun heräät päiväunilta ja odotat illan peliä, mutta et olekkaan enää joukkueen mukana, kommentoi Boyle siirtoa.

Tampa Bay sai vaihtokaupassa takaisin 25-vuotiaan Froesen, joka on lähinnä AHL-tason hyökkääjä. Kaksi ottelua ilman tehopisteitä tällä kaudella NHL:ssä pelannut Froese on tehnyt 48 pelaamassaan AHL-ottelussa tehopisteet 24+15.

Tampa Bayn GM Steve Yzerman heitti hanskat tiskiin tämän kauden osalta. Joukkueella on seisemän pistettä matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan, mutta Yzerman ei anna mitään viitteitä viime aikaisilla toiminnoillaan (Bishop treidi), että häntä kiinnostaisi taistella pudotuspelipaikasta tosissaan.