Jokerien kanssa viimeisestä KHL-pudotuspelipaikasta taistelevassa HK Sotshissa kuohuu.

Sport-Expressin mukaan Sotshin pelaajat ovat tahkoneet palkatta viime lokakuusta asti. Sport-Express ja uutistoimisto TASS vahvistavat myös, että Sothissa on jo useita pelaajia, jotka haluavat ensi maanantaina viedä seuransa oikeuteen maksamattomien palkkojen takia. Asiasta on jo oltu yhteydessä KHL-pelaajayhdistykseen. Sport-Expressin mukaan toisena vaihtoehtona on pelaajasopimusten purkaminen, johon pelaajilla on jo täysi oikeus.

Aiemmin Sotshin seurajohto lupasi maksaa palkkarästit tänään perjantaina, mutta ”yllättäen” liksanmaksupäivä siirtyi jälleen – tällä kertaa ensi tiistaille, jolloin Sotshin on määrä pelata TsSKA Moskovaa vastaan vieraissa.

Mikäli Sotshin pelaajat päätyisivät diiliensä purkamiseen, Jokereilla saattaisi olla siis varsin helppo tie pudotuspeleihin. Sotshi vaanii narripaitoja kolmen pisteen takana ja yhden matsin vähemmän pelanneena. Sotshin loppuohjelma on haastava, sillä se kohtaa kärkijoukkueet TsSKA:n, SKA:n sekä lopuksi Severstalin vieraissa. Jokereilla taas on kahdessa viimeisessä runkosarjapelissä vastassa Neftehimik ja Ak Bars kotona.