Lähes koko kauden Tampa Bay Lightningin maalivahdin Ben Bishopin nimi on pyörinyt kauppahuhuissa, koska veskarin sopimus on loppumassa, eikä Lightning voi kuitenkaan suojata kahta maalivahtia kesän laajennusvaraustilaisuudessa.

Bishop vain ei tällä hetkellä tee joukkueen päätöstä hänen suhteensa helpoksi. Bishop nimittäin pelaa tällä hetkellä kauden parasta kiekkoaan ja pitää vielä joukkueensa pudotuspelitoiveita elossa.

Joukkue tuskin haluaa tukeutua huomattavasti Bishopia ailahtelevampaan Andrei Vasilevskiin kauden tärkeimmillä hetkillä.

– Hän näyttää uhkaavalta jäällä. Hän tekee torjuntoja vaivatta, eikä anna irtokiekkoja, päävalmentaja John Cooper kehui Bishopia Tampa Bay Timesille.

– En halua menettää ketään jätkistämme siirtorajalla, Cooper jatkoi.

– Olemme erilaisessa tilanteessa kuin kertaakaan aiemmin minun ollessani täällä. En usko koko myyjät ja ostajat -ajatteluun. Onko kyse siitä, miten pääsemme pudotuspeleihin? Meillä on uskomaton seurajohto, joka katsoo kauemmas kuin tähän vuoteen.

Bishop oltiin jo kesällä lähellä kaupata Calgary Flamesiin, ja Flamesin on raportoitu olevan kiinnostunut veskarista jälleen. Lightning-manageri Steve Yzerman on vakavan pohdinnan edessä, haluaako hän myydä kuuman veskarinsa.