Washington Capitals kaattoi yöllä Carolina Hurricananesin lukemin 5-0. The Score on nostanut esiin joukkueen murskaavan kotitilaston.

Capitals on pelannut tänä vuonna kymmenen ottelua kotonaan ja voittanut niistä jokaisen. Sen lisäksi joukkue on suorastaan murskannut vastustajansa, kymmenessä ottelussa se on tehnyt 50 maalia ja päästänyt omiin ainoastaan 12.

Vielä vakuuttavampaa maalierosta tekee sen, että Washington on onnistunut voittamaan suurinumeroisesti NHL:n kuumimpia joukkueita. Tammikuun 13. päivä Chicago Blackhawks kaatui 6-0 ja hieman aiemmin Capitals katkaisi Columbus Blue Jacketsin 16:n ottelun voittoputken numeroin 5-0.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Per @EliasSports: @Capitals are first team to score 5+ goals in a span of 9 straight home games since Calgary from March 3 – April 1, 1990.

Joukkue on tehnyt vähintään viisi maalia edellisessä yhdeksässä ottelussaan. Edellisen kerran samaan on pystynyt Calgary Flames vuonna 1990. Tämä kaikki siitä huolimatta, että joukkueen supertähti Aleksandr Ovetshkin pelaa huonointa kauttaan moneen vuoteen.