Jokerit onnistui ottamaan erittäin tärkeät kolme pistettä mukaansa Jugralta, kun joukkueet kohtasivat perjantaina Hanty-Mansijskissa.

Päätöserään lähdettäessä Jokerit oli 2-1-johtoasemassa, mutta Jugra tuli tasoihin kolmannen erän toisella puoliskolla.

Vierasjoukkueen isoksi sankariksi nousi Marko Anttila, joka kiskaisi muutamaa minuuttia ennen loppua lukemiksi 3-2.

Tähän Jugra ei enää pystynyt vastaamaan ja näin Jokerit kasvatti pistesaldonsa nyt 88 pisteeseen.

Narriryhmä ohitti väliaikaisesti Vitjazin, joka kuitenkin on kehissä perjantain KHL-kierroksella.

Jokerit on nyt ainakin hetken läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla.

Runkosarjan lopputaipaleella Jokereilla on jäljellä vielä kolme ottelua. Ensin Jokerit kohtaa sunnuntaina vierasottelussa Avtomobilistin. Maajoukkuetauon jälkeen ohjelmassa on vielä kaksi kotiottelua, Neftehimik Nizhnekamskia ja Ak Bars Kazania vastaan.