Columbus Blue Jacketsin ykkösveskarin paikka on sinetöity. Sergei Bobrovski pelaa loistavaa kautta ja on ollut nostamassa joukkuettaan koko NHL:n kärkikamppailuihin.

Kakkosvahdin paikka on ollut sitten tuulisempi.

Alkukaudella Curtis McElhinney paikkasi Bobrovskia kohtalaisesti, mutta siirtyi siirtolistan kautta tammikuussa Toronto Maple Leafsin paitaan. Ruotsalaisvahti Anton Forsberg on pelannut AHL:ssä vakuuttavasti, mutta NHL-otteluissa ongelmia on ollut suuresti.

Tällä hetkellä joukkueen kakkosveskarina on suomalaisvahti Joonas Korpisalo.

Viime kaudella Korpisalo torjui loistavasti Bobrovskin ollessa sivussa, mutta tällä kaudella meno on ollut ailahtelevaa.

Keskiviikon vastaisena yönä suomalainen piti ottelussa New York Rangersia vastaan kaksi erää maalinsa puhtaana, mutta päästi kolmannessa erässä neljä maalia, joista etenkin ensimmäinen oli äärimmäisen helppo.

– Ei kahta kysymystä, päästettyjen maalien keskiarvon, joka on 3,57, on tiputtava, jos hän haluaa pysyä Bobrovskin kakkosvahtina, Columbus Dispatchin toimittaja Tom Reed totesi Rangers-ottelun jälkimainingeissa.

Reed nostaakin esiin mahdollisuuden, että Columbuksen suomalaismanageri Jarmo Kekäläinen ryhtyisi vielä veskarikaupoille kakkosmaalivahdin tontin vakauttamista silmällä pitäen.

– Jarmo Kekäläisellä saattaa olla vakavassa pohdinnassa veteraaniveskarin hankinta ennen maaliskuun ensimmäisen päivän siirtorajaa. Mutta 22-vuotiaan (Korpisalon) pelissä on tiettyä rauhallisuutta, vaikka hän päästäisi helppoja maaleja, Reed pyöritteli.