Florida Panthersilla kausi on ollut melkoista aaltoliikettä täynnä.

Se koki jo ennen kautta pahan menetyksen, kun Jonathan Huberdeau joutui kuukausien ajaksi sivuun akillesjänteen katkeamisen takia.

Huberdeau palasi yhtä aikaan tovin ajan sivussa olleen Aleksander Barkovin kanssa kehiin ja kaksikko onkin ollut heti tuhoisalla päällä. Barkov on iskenyt yhdeksässä ottelussa kymmenen pistettä, Huberdeau taas on mennyt piste per peli -tahtia.

Samalla Panthers on noussut jälleen tiukasti pudotuspelitaistoon mukaan.

Tämä suuntaus saattaa näkyä siinä, että Panthers on ostaja vielä siirtorajan aikana.

Hankintatarveita ei ole monia, käytännössä vain yksi.

– Meillä on vahva sentteriosasto, joten ehkä enemmän laitahyökkääjä voisi olla sellainen, joka toimisi. Meillä on pelaajia farmissa, mutta en ole varma, että ovatko he valmiita ottamaan vielä seuraavaa steppiä eteenpäin tässä vaiheessa, Panthersin GM:nä toimiva Dale Tallon mietti TSN:n mukaan.

Markkinoilla on kuitenkin tällä hetkellä hieman seesteinen hetki. Useampi seura kyttää tällä hetkellä sitä, että mihin suuntaan he ovat menossa. Ovatko he myyjiä vai ovatko he tiukasti pudotuspelitaistossa mukana.

Ja oma puolensa on myös siinä, tarvitseeko hankintoja edes tehdä.

– Meillä on hyvä joukkue. Meillä on kemiaa ja meillä on tiivis ryhmä. Monesti joukkueelle haluaa lähettää viestin treidillä siitä, että haluamme voittaa. Joskus se, ettei tee mitään, on myös hyvä juttu. Sitä ei välttämättä halua pelaajien ajattelevan niin, etteivät he ole tarpeeksi hyviä voittamista varten, Tallon pyöritteli.

NHL:ssä siirtoraja tulee vastaan 1. maaliskuuta.