Calgary Flamesin puolustaja Dennis Wideman on Calgary Herald -lehden mukaan valmis luopumaan siirron estävästä pykälästä sopimuksessaan.

33-vuotias Wideman pelaa jättimäisen 26,25 miljoonan dollarin ja viiden vuoden mittaisen sopimuksen viimeistä vuotta, joten hän on kauden päätteeksi vapaa pelaaja.

– Jos se on jotain mitä Flames haluaa tehdä, niin sitten se on heidän ratkaisunsa ja minä olen valmis siihen, Wideman kertoo siirron estävästä pykälästä luopumisestaan.

– Pelaajana et halua olla seurassa, missä sinua ei haluta. Joten jos he haluavat vaihtaa sinut ja joku haluaa ottaa sinut, niin sitten se on mukava päästä jonnekkin muualle.

Wideman ei ole mahtunut Calgaryn pelaavaan kokoonpanoon viimeisessä kahdessa ottelussa. Tilanne vaikeuttaa myös se, että Calgary hommasi puolustaja Michael Stonen Arizona Coyotesista. Myös puolustaja Matt Bartkowski liittyi Calgaryn vahvuuteen viime viikolla.

Wideman on tehnyt tällä kaudella pelaamassaan 52 ottelussa tehopisteet 3+13. Hän on tehnyt urallaan pelamassaan 810 ottelussa 97+288=385 .

– Jos tässä vaiheessa kautta et ole pelaavassa kokoonpanossa ja olet tuleva vapaa pelaaja, tiedät, että sinun nimesi pyörii huhuissa.

– Sinun täytyy olla vain valmis ja harjoitella hyvin ja olla valmiina. Jos saat mahdollisuuden, niin sitten pitää olla varma, että he eivät saa mahdollisuutta ottaa sinua pois kokoonpanosta, Wideman kertoo.