Washington Capitalsin 5-2-voittoon päättyneessä ottelussa New Jersey Devilsiä Yhdysvaltojen pääkaupungin joukkue murskasi muutakin kuin vastustajansa.

Nimittäin Capitals-puolustaja Brooks Orpik täräytti ottelun kolmannessa erässä ottelun ollessa tilanteessa 4-2 varsinaisen pommin Devilsin tähtihyökkääjä Taylor Halliin.

Hall otti kiekon haltuunsa Capitals-alueella, kun Orpik pamautti hyökkääjään niin kovan avojään taklauksen, että Hallin maila katkesi tilanteessa.

Taklaus oli täysin puhdas, mutta tähtihyökkääjään osunut taklaus tietysti herätti Devils-leirissä parranpärinää, mistä seurasi pieni nujakka pommin jälkeen.

Tilanteesta vihellettiin Orpikille viiden minuutin rangaistus tappelusta. Lisäksi Capitalsin Tom Wilson ja Devilsin Kyle Palmieri kymmenen minuutin käytösrangaistukset. Lisäksi Palmieri sai kahden minuutin jäähyn tappelun aloittamisesta.

Katso koko tilanne yllä olevalta videolta.